Çorum'un İlk Yapı Fuarı Açıldı

Çorum'da ilki düzenlenen Yapı, İnşaat, Doğalgaz İş ve İnşaat Makineleri Fuarı, 30 firmanın katılımıyla başladı.

Çorum'un İlk Yapı Fuarı Açıldı
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde düzenlenen fuara sektör temsilcileri ile çeşitli kurumlar ilgi gösterdi.

Organizasyon firmasının yetkilisi Fevzi Atasagun, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çorum'un ilk yapı işleri fuarını gelecekte ulusal boyuta taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Çorum'un güzel bir fuar kompleksine sahip olmasından dolayı önemli bir fuar merkezi olabileceğini ifade eden Atasagun, "Fuarımızın amacı, yapı ve inşaat sektöründeki gelişmeleri sergileyerek, sektörün gelişmesine katkı sağlamaktır. Bu Çorum'daki ilk yapı fuarımız. Çorum'daki ilk tarım fuarımızı 30 firma ile başlatmıştık. Bu yıl altıncı fuarımıza 700 firma katıldı. Amacımız Çorum'u tarımda olduğu gibi yapı fuarında da merkez haline getirmek." dedi.

Konuşmaların ardından fuarın açılışını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve beraberindekiler, stantları gezerek katılımcılarla sohbet etti.

Yapı malzemeleri, iş ve inşaat makineleri ile kent mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği fuar, pazar gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA