Battalgazi'de Asfalt Serim Çalışmaları

Battalgazi Belediyesi tarafından Alacakapı Mahallesi'nde kilit taşların sökülmesinin ardından sıcak asfalt serim çalışması yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, mahallede bulunan sokaklarda asfalt çalışmaları sürerken programa alınan 20 sokaktan 6'sında çalışmalar tamamlandı.

Alakapı Mahallesi Muhtarı Nafiz Sayın, yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, şunları ifade etti:

"Kanalizasyon ve altyapının yenilenmesi ile yollarımız bozuldu. Vatandaşımızın daha iyi, daha güzel hizmet alabilmesi için Battalgazi Belediyesince sıcak asfalt yapılıyor. Özellikle bizim Battalgazi bölgemiz Alacakapı, Sur içinde olduğu için eski yapılar bulunuyor. Eski yapıların bulunduğu yerde kilit taşların nem aldığını vatandaşlarımız bizlere iletti. Bizler de vatandaşlarımızın isteğini başkanımıza ilettik. Sağolsun Battalgazi Belediye Başkanımız da bizleri dikkate alarak sıcak asfalt çalışmasını yaptırdı. Bu çalışmalarından dolayı başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Bey'e ve ekibine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA