Akdeniz İlçesinde Asfalt Ve Kaldırım Çalışmaları

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan İçel'in Akdeniz Belediyesi tarafından, ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla yapılacak asfalt, kilit taşı ve kaldırım çalışmalarına 7 milyon 200 bin lira bütçe ayrıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe genelinde asfalt, kilit taşı ve kaldırım çalışmaları hizmeti kapsamında yeni sezonla birlikte toplam 40 bin ton asfalt, 9 bin metrekare karo, 3 bin metrekare kilit taşı, 7 bin metre bordür çalışması yürütülecek.

İlçedeki vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve kentin çehresini değiştirmek amacıyla tüm mahallelerde asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmeti için bütçeden ayrılan 7 milyon 200 bin lira tutarındaki ihale süreci sonuçlandı.

Ekipler, hava şartlarının uygun olmasıyla birlikte çalışmalara başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Belediyesi Başkanvekili Kaymakam Muhittin Pamuk, belli bir düzen ve denge içerisinde, adilce ve herkese hakkını vererek, eşit bir şekilde hizmet verme amacında olduklarını kaydetti.

Hazırlanan plan ve program dahilinde çalışmaların sürdüğünü aktaran Pamuk, "Hiç kimse merak etmesin. 2018 yılı içinde mahallelerimizi baştan aşağı yeniden elden geçireceğiz. Asfalt, kilit taşı, parke, yol açma hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek. Mahallelerimize, hakkaniyetli, dengeli ve kaliteli bir şekilde hizmeti dağıtacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA