Türkoğlu, Milletvekili Aday Adayı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamanlı İlçe Başkanı Vedat Türkoğlu, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, MHP Burdur Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.



Türkoğlu, MHP Burdur İl Başkanlığında, yaptığı basın toplantısında, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Açıklamasında, kişilerin menfaatlerini değil, toplumun menfaatlerini ön planda tuttuklarını ifade eden Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Biz, yaşadığımız beldeye nasıl hizmet edebileceğimizin, şehrimizi nasıl kalkındırabileceğimizin derdinde olduk. Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli'nin de sık sık vurguladığı 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' sözünü kendimize düstur edindik. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden, milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş olduğum bu kararın, şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte de Türkoğlu'nun milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek "İnşallah hep birlikte Burdur'da 3-0 yaparız" diye konuştu.

Basın toplantısına, merkez ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA