Başkan Toçoğlu'dan SATSO'ya Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanığına seçilen Akgün Altuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, bazı özellikleri ile Türkiye’de örnek olduklarını, yatay mimari ve şehirdeki uyumun herkesin dikkatini çektiğini aktardı.

Sakarya’da, esnaf, üniversite, kamu kurumları, belediyeler, milletvekilleri ve Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile uyum içerisinde olduklarına dikkat çeken Toçoğlu, "İnşallah birlik beraberliğimiz güçlenecek, Sakarya kazanacak. SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve yönetimini kutluyorum. Yeni dönem hayırlı olsun. SATSO çok önemli bir paydaşımız. Birlikte önemli çalışmalara imza atacak, Büyükşehir-SATSO ilişkileri daha da güçlenecek." ifadelerini kullandı.

SATSO Başkanı Altuğ ise, ciddi projelere beraberce imza atmak istediklerini vurguladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Sakarya’da yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini aktaran Altuğ, şunları kaydetti:

"Çok önemli yatırımları hayata geçirdiniz. Bazı şeyleri değiştirmek istediğinizi görüyoruz. Biz bu konuda her zaman yanınızdayız. Büyükşehir ile beraberiz. Ciddi projelere beraber imza atmak istiyoruz. Çevre şehirlerle de ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Yatırım ortaklıkları kurmalıyız. Bu noktada Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA