'4. Merkezefendi Sağlık İçin Baharda Yürüyor' Etkinliği

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 29 Nisan Pazar günü gerçekleşecek "4. Merkezefendi Sağlık İçin Baharda Yürüyor" etkinliğine Denizlilileri davet etti.

Başkan Subaşıoğlu, Başkarcı Kır Çiçeği Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Merkezefendi Belediyesi olarak spor ve sağlık konusunda önemli projeler ve çalışmalar yaptıklarını, bu projelerden birinin de bahar yürüyüşü olduğunu ifade etti.

Sağlık ve spor konusunda yapılan ve insanın içerisinde olduğu projelere önem verdiklerini belirten Subaşıoğlu, "Bu siyasi bir faaliyet değil. Hangi görüşten olursanız olun yürüyüşümüze katılın. Bu yürüyüş Merkezefendi'nin ortak bir etkinliğidir. 29 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan '4. Merkezefendi Sağlık İçin Baharda Yürüyor' etkinliğine tüm Denizlilileri davet ediyorum." diye konuştu.

Geçen yıl bahar yürüyüşüne 50 bin kişinin katıldığını dile getiren Subaşıoğlu, "Bu sene Tıp Günü'nü ve Bahar Yürüyüşünü birlikte yapacağız. Yürüyüşümüzde 40 bin fesleğen, 6 bin kantaron yağı ve 600 kilo mesir macunu dağıtılacak. Diğer yandan sağlık için bin 700 metre yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA