Batman'da Gazi Ve Şehit Çocukları 23 Nisan'ı Askerlerle Kutladı

BATMAN – Batman merkeze bağlı Bıçakçı Jandarma Karakol Komutanlığı’na gelen şehit ve gazi çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı askerlerle birlikte kutladı.

Batman'da Gazi Ve Şehit Çocukları 23 Nisan'ı Askerlerle Kutladı
Batman merkeze bağlı Bıçakçı Jandarma Karakol Komutanlığı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle şehit ve gazi yakınları ve Şerbetli Köyü Yaylıca İlkokulunda eğitim gören çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi. Gazi ve şehit çocukları karakol komutanlığını ziyaret ederek 23 Nisan dolayısıyla karakol komutanının koltuğuna oturdu. Okul ziyaretinde gazi ve şehit yakınlarının çocukları ile köy okulunda eğitim gören çocuklar arasında 23 Nisan etkinliğinde yumurta, çuval yarışları düzenlendi.

Burada bir konuşma yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, “Toplumsal barışın huzur ve kardeşlik ortamı tesisine vesile olacak her türlü etkinliğin içerisinde şehit ve gazi aileleri olarak var olmak istediğimiz gibi bu tür etkinliğin de mimarı olmak isteriz. Çocuklarımız askerlerle buluştular ve çok da güzel eğlendiler. Bir gazimizin çocuğu komutan oldu. Askerlere talimat verdi. Bu buluşma çok güzel manzaralara vesile oldu. Beraber oyunlar oynadılar beraber eğlendiler. Birbirlerine hediyeler sundular. Farkındalık açısından çok güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Kaynak: İHA