Kirli ittifak bugün ilan edildi

Daha önce birçok kez " cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifak yok" diyen Meral Akşener, bugün tükürdüğünü yaladı. Ortak noktaları FETÖ avukatlığı olan iki parti, bugün milletimizce uzun süredir bilinen şer ittifakını ilan etti. CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti, Akşener'in "ittifak yok" yalanları ortaya çıktı, aday bile çıkarma cesareti olmayan CHP İP'e sarıldı..

Kirli ittifak bugün ilan edildi
Kirli ittifak bugün ilan edildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı mitingde CHP'li 15 milletvekilinin istifa edip İYİ Parti'ye geçeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından 15 milletvekili İYİ Parti'ye katıldı. Önceki günlerde seçim sorusuna FETÖ suflesiyle cevap veren Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları bu birleşmenin FETÖ talimatıyla yapıldığı ihtimallerini güçlendirdi..

Kirli ittifak bugün ilan edildi

YALANLARLA DOLU KİRLİ İTTİFAK

Birçok kez üstüne basa basa, kesin bir dille 'ittifak yok' diyen Akşener, CHP ile kirli ittifakının ilanını bugün gerçekleştirdi. Geçmişte birçok kez FETÖ ortak paydasında buluştuğu bilinen iki parti, bugün şer ittifakının temelini ilan ederek aslında en başından beri kirli bir ittifak içerisinde olduklarını birkez daha göstermiş oldular..

Kirli ittifak bugün ilan edildi

Sosyal medyada yapılan bu paylaşımda 'abidik gubidik ittifaklarla işimiz olmaz' diyen Akşener'in partisi, bugün 360 derece bir dönüşle kirli ittifakın temellerini attı..