Off Roadcular Bu Sefer Fidan Dikip, İlkokula Yardım Götürdü

Giresun’da Off Roadcular Doğankent ilçesinde bir ilkokulda görev yapan Ersin Yaşlıoğlu isimli öğretmenin sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısı üzerine söz konusu okula kırtasiye yardımı götürdü.

Off Roadcular Bu Sefer Fidan Dikip, İlkokula Yardım Götürdü
Etkinlik kapsamında kırtasiye yardımının yanı sıra öğrenciler ile fidan dikimi de yapıldı.

Yapılan çağrıya kayıtsız kalamayacaklarını belirterek mesajı aldıkları andan itibaren çalışmaya başladıklarını söyleyen Çotanak Off-Road Kulübü Başkanı Akın Aras, “Bizler doğa ile her zaman baş başa olmanın mutluluğunu yaşarken bu mutluluğu başka yerlere de götürmek istiyoruz. Bu kapsamda sosyal sorumluluk projeleri üretmeye başladı.

Bu projeler ile birçok köy okuluna ulaştık, öğrencilerimize kışlık bot ve kırtasiye ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Bunlar Çotanak Off-Road ailesi olarak bizleri çok mutlu ediyor. Son olarak ise bize sosyal medya dan ulaşan Ersin öğretmenimizin çağrısı üzerine kulüp üyeleri bir araya gelerek ne yapabiliriz diye düşündük ve yardım severlerimizin de katkısıyla geleceğin öğretmenlerine, doktorlarına, hakimlerine yani kısacası geleceğimizin büyüklerine kırtasiye yardımı götürmeyi kararlaştırdık. Bunun yanında bizi birçok kesim yanlış tanıyor sanki doğaya zarar veriyormuşuz gibi ama biz bu algıyı da yıkmak adına öğrencilerimiz ile fidan dikimi de gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok mutlu oldular, bu mutlulukta bize yetti” dedi.

Kaynak: İHA