Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması

MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti'nin seçimlere girmesinin önünün açılması için düzenlenebilecek önerinin MHP nezdinde karşılık bulmadığı yönündeki haberleri yalanladı.

Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması
Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması
AK Parti'nin, mağdur rolü oynamaması için İYİ Parti'nin seçimlere girmesinin önünün açılması konusunda gerekirse yasal değişiklik yapılarak 6 aylık sürenin 3 aya indirilmesi önerisinin MHP nezdinde karşılık bulmadığı yönünde haberler çıkmıştı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seçim stratejisinin belirleneceği Kızılcahamam'daki bir otelde düzenlediği basın toplantısında bu haber soruldu. Bahçeli, 'Allah'tan bir dileğim var. Basın bir gün de doğru yazsın' dedi. 

Bahçeli'den İYİ Parti açıklamasıİYİ Parti için formül bulunamadı


Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYLARI

CHP Türk siyasi hayatında en köklü bir siyasi partidir. Değişik dönemlerde siyasi hayata renk katmışlardır. Onların adaylarına saygıo duyuyoruz. Basından aldığımız bilgilere göre başka adaylar da çıkabilir.

OLAYLI DERBİ

Maçı izleme imkanı bulamadım erken seçim çalışmalarıyla ilgili partide yoğunluğumuz vardı. Ancak Beşiktaş'ın hocası Türkiye'nin hocasıdır. Kendisine yapılmış olan saldırıyı şiddetle kınadım hocamı aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Beşiktaş sahadan kaçmaz Beşiktaşlı olarak söylüyorum.

İYİ PARTİ SEÇİME KATILABİLECEK Mİ?

Seçim 15 Temmuz'da olacaktır sloganıyla siyasallaşma sürecine girenler 15 Temmuz'a gerçekten inanmış olsalar 15 Temmuz'dan 6 ay önce seçime girebilir parti niteliğine kavuşması lazımdı. Kavuşup kavuşmadığını bilmiyoruz. Seçime de girdin. Ne olacak seçime girince başka partiler alamaz alırsa bizden alır biz de rıza gösteriyoruz.

Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması

Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması

Bahçeli'den İYİ Parti açıklaması

(MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçim stratejisinin belirleneceği günübirlik kamp için geldiği Kızılcahamam ilçesinde, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bahçeli, anıtta dua edip karanfil bıraktı.)