Yüksekovalı Çocuklardan Protokole Ziyaret

Düzce Belediyesinin hazırladığı proje kapsamında Düzce’ye gelen Yüksekovalı 75 öğrenci Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti.

Yüksekovalı Çocuklardan Protokole Ziyaret
Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü projesi kapsamında Ankara, Düzce ve İstanbul gezisi için yola çıkan Yüksekovalı 75 öğrenci Düzce’ye geldi. Düzce’de önce Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile Erguvan Sosyal Tesislerinde akşam yemeği yiyen öğrenciler ertesi gün önce Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’yı daha sonra da Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanlığında çocuklarla bir araya gelen Başkan Dursun Ay “Yüksekova’dan gelen çocuklarımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Aralarında Ankara ve İstanbul’u hiç görmemiş çocuklarımız var. Onlara başkentimizi ve eşsiz güzelliğe İstanbul’u tanıtmak için ve aynı zamanda Düzcemiz’i de görmeleri için bir proje hazırladık. Yüksekova ile kardeş belediye olmamızı perçinlemek adına iş birliği içinde böyle bir çalışma yapmaktan memnuniyet duyduk. Geziye katılan her öğrencimize ve onları yalnız bırakmayan öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA