Şehitler İçin Helva Dağıtıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Gençlik Kolları ile birlikte 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle vatandaşlara helva ikram etti.

Şehitler İçin Helva Dağıtıldı
Balıklıgöl platosunda kurulan stantların başına geçerek ikramlarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve gençler, şehitler için dua talep etti. Bir vatanın zenginliğinin uğrunda şehit olanlarla ölçülebileceğini söyleyen Çiftçi, şehitlerin anısına sahip çıkacaklarını ve onların hatıraları olan şehit ailelerine her zaman destek vereceklerini belirtti.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimiz ile ilgili her bir hatıra gönlümüzde ayrı bir yeri ve ifadeleri var. Bu tür çalışmalar hepimizde aidiyet duygusu oluşturuyor. Bu etkinlikte onlara dua taleplerinde de bulunduk" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise, "Şehitler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte helva ikramında bulunduk. Rabbim şehitlerimizin ruhunu Makam-ı Mahmud eylesin" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Özçınar’da, "Şehitler haftası dolayısıyla AK Parti Gençlik Kollarımız ile Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği helva ikramını gerçekleştirdik. Bu toprak için canını hiçe sayarak şehit olanları rahmet ve minnetle anıyoruz. Gençlerimizin bu duyarlılığı bizleri ziyadesiyle sevindirdi" diye konuştu.

Kaynak: İHA