LÖSEV İyilikler Tırı İzmir Aileleriyle Buluşacak

LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda 21 Nisan 2018 Cumartesi günü İzmir Ticaret Odası önünde Kordon’a bakan bölümde açılacak ve İzmir’li aileleri ile buluşacak olan LÖSEV İyilikler Tırı hasta ailelerine yardımları yine yerinde ulaştıracak.

Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı desteğin yer aldığı LÖSEV Tır Etkinliği ile Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı proje 21 Nisan 2018 tarihinde İzmir ile devam ediyor. Bu yıl 23 Nisan kutlamaları ile de renklenecek olan İyilikler Tırında LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkilileri tarafından katılımcılar için çeşitli sürprizler de hazırlandı.

Bir festival havasında gerçekleşecek etkinlik süresince gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunacak. Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre olanları gönüllerince seçebilecekler. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri her şeye ulaşma fırsatını yakalayacak.
Kaynak: İHA