Foça'nın Küçük Başkanı Koltuğuna Oturdu

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Gerenköy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Sude Bilir’e devretti.

Foça'nın Küçük Başkanı Koltuğuna Oturdu
Foça Belediye Başkanlığı koltuğuna geçen Sude Bilir, Foça Belediyesi birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Küçük başkan Sude Bilir, Başkan Demirağ’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, okullara sağlanan spor malzemesinin arttırılması ve yeşil alanların daha çoğalması isteğinde bulundu.

Sude Bilir’e Foça Belediyesi ziyaretinde Gerenköy Ortaokulu Müdürü Ahmet Akçil, Müdür Yardımcısı Azra Tuna Akartuna, 5. sınıf öğrencileri Dilek Doğancılı ve Umut Karagöz eşlik etti. Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Bilimin ve çağdaş uygarlığın ışığı ile aydınlanan çocuklarımız, ulu önder Atatürk’ün ilkeleriyle, aydınlık geleceğimizin de mimarı olacaklardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 98. yıl dönümünde tüm çocuklarımıza mutluluklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA