Evde Eğitim Gören Naz'a 23 Nisan Ziyareti

İzmir'in Tire ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle evinde eğitim gören Naz Öter'i arkadaşları ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Tire 4 Eylül Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Naz Öter (10), Serebral Palsi rahatsızlığı nedeniyle eğitimini evinde sürdürüyor. Sınıf arkadaşları Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle Naz'ı evinde ziyaret etti.

Engeli nedeniyle sürekli evde olan Naz, arkadaşlarını görünce mutlu olarak onlarla oyun oynadı.

Tire 4 Eylül Ortaokulu Rehber Öğretmeni Murat Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Naz'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Evinde bizi ağırladığın için teşekkür ediyoruz. Hepimiz seni çok seviyoruz. Bütün arkadaşlarının, öğretmenlerinin selamlarını getirdik. Seni başarılı geçirdiğin dönem ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Hep birlikte nice bayramlara." dedi.

Naz'ın annesi Nazire Öter, arkadaşlarının ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Naz için haftada 8 öğretmen eve gelerek ders anlatıyor. Naz geçen dönem takdir aldı. Çok gayretli ve çok istekli. Naz'ın ikizi var. Naz'ın rahatsızlığını 9 aylık olup büyüyene kadar anlamadık. 9 aylık olduğunda hala oturamayan bir bebek olduğu için doktora gittik. O günden bu yana 9 kez ameliyat oldu. Her ameliyatta daha iyi duruma geldi. Ameliyatları 14 yaşına kadar her yıl devam edecek. Devletimizin hizmeti ile kızım eğitim alabiliyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA