Bitlis'te 23 Nisan Etkinlikleri

Bitlis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrenciler İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ı ziyaret etti.

Bitlis'te 23 Nisan Etkinlikleri
Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen faaliyetler çerçevesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Özel Minik Mucitler Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Ahmet Eren İlkokulu Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ı makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ın temsili olarak koltuğunu öğrencilere bıraktığı ifade edilen açıklamada, “İl Emniyet Müdürümüz Yaman Ağırlar, temsili olarak öğrencilere makamını bırakmış, makam koltuğuna oturan öğrenciler, görevli ekiplere okulla ilgisi olmayan kişilerin okul önlerinden uzaklaştırılması ve polislerin okullarını ziyarete gelmesi talimatını verdiler. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, ziyarette bulunan öğrenciler nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Bitlis Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak ve okul güvenliklerini sağlamak için okul irtibat görevlileri oluşturularak çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Ayrıca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli olarak okuldaki öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile sürekli irtibat halinde bulunulmakta, çocuklarımız geleceğe güvenle bakmaktadır” denildi.
Kaynak: İHA