Saygılı Açıklaması 'Düzenli Bağışçılarımızın Sayısı Artıyor'

Türk Kızılayı, ‘Ulusal Kan Temini Projesi’ kapsamında Bölge Kan Merkezleri ve mobil kan bağış araçları ile ülkenin kan ihtiyacını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamayı sürdürüyor.

Saygılı Açıklaması 'Düzenli Bağışçılarımızın Sayısı Artıyor'
Türk Kızılayı Adana Şubesi Sarıçam Belediyesi ve ilçede hizmet veren STK’ların ev sahipliğinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası Aksoylar Camii’nde gerçekleştirildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Kasap, Mahmut Nimet Dalkır ile STK temsilcisinin katılımıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da ilgi gösterdi.

“Kızılay milletin önemli bir değeridir”

Organizasyonda konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Türk Kızılay’ının milletin önemli bir değeri olduğunu ifade etti.

Uludağ, “Bu vatanın evlatları olarak insanlığa uzanan bu yardım eline gereken desteği vermeliyiz. Bugün de bu amaçla kan bağışı yapıyoruz. Hemşehrilerime kan bağışı yapmaları için Türk Kızılay’ına gitmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum” dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise bağışçıları ve gönüllülerinden gücünü alan kurumun bütün insanlığa hizmet verdiğini söyledi.

Düzenli kan bağışçıların sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Saygılı, “Bunun için de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Çünkü hedefimiz hiçbir hastanın mağduriyet yaşamamasıdır. Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve STK temsilcilerine gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Saygılı, programın sonunda kan bağışı kampanyasına sundukları destekler için Bilal Uludağ ve STK temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA