Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Alancık İlk ve Ortaokulu öğrencileri Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklere mektup yazdı.

Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup
Alancık ilk ve Ortaokulu öğrencilerinin başlattığı ’İslam’ın Son Ordusuna Sincik’ten Mektubum Var’ etkinliğine ilçedeki diğer okullarda destek verdi. Etkinlik kapsamında, Afrin’deki askerlere moral vermek amacıyla yazdıkları mektupları öğretmenlerine teslim eden öğrenciler, hissettikleri duyguları mektuplara dökerek askerlerin yanında olduklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alancıkİlk ve Ortaokulu Müdürü Timur Alınç, "Kahraman askerlerimize moral ve motivasyon desteği sağlamak ve minnet duygularımızı ifade etmek için böyle bir etkinlik planladık. İlçemizdeki tüm okulların katılımıyla öğrencilerimiz bu güzel etkinliğe imzalarını attılar. Mektuplar Afrin’deki kahraman askerlerimize ulaştıktan sonra Sincik İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halit Çumak Okulumuzu ziyaret ederek kahraman Mehmetçiğimiz adına öğrencilerimize teşekkür etti" diye konuştu.

Kaynak: İHA