'Son 7-8 Ayda 700 Uyuşturucu Tacirini Yakaladık'

Adana Emniyet Müdürü Yıldız: 'Gençlerimizi uyuşturucu denilen illet ve bütün kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele ediyoruz, göreve başladığımız günden bu yana, son 78 aylık periyotta 700 uyuşturucu tacirini yakaladık'.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kentte göreve başladığı günden bu yana geçen 7-8 aylık süreçte 700 uyuşturucu tacirini yakaladıklarını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız ve beraberindeki yetkililer, merkez Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi'ndeki uygulama noktasını denetledi.

Görevli polislerden çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldız, daha sonra cadde üzerindeki bir kahvehanede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldız, daha sonra yaptığı konuşmada, polisin, vatandaşların can ve mal emniyetiyle güvenliği ve huzuru için var olduğunu belirtti.

Vatandaşlardan destek isteyen Yıldız, "Gençlerimizi uyuşturucu denilen illet ve bütün kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele ediyoruz, göreve başladığımız günden bu yana, son 7-8 aylık periyotta 700 uyuşturucu tacirini yakaladık." ifadesini kullandı.
Kaynak: AA