Öğrenciler Afrin Şehitleri İçin Fidan Dikti

Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için fidan dikimi yaptı.

Öğrenciler Afrin Şehitleri İçin Fidan Dikti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Gülay Samancı, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk'ün katılımıyla, Kayı Mahallesi'ndeki ağaçlandırma sahasında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler belediye tarafından temin edilen fidanları dikti.

Fidanlara can suyunu da veren öğrenciler diktikleri her çam fidanına Afrin şehitlerinin isimlerinin yazılı olduğu plakayı kırmızı kurdele ile bağladı.

Öğrencilerle birlikte etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samancı, diktiği ilk fidana Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın ismini verdi.

Samancı, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bu memleket ,onların bize vermiş olduğu en büyük emanet. Bizler de inşallah onların bize bırakmış oldukları bu emaneti yeşerterek, yücelterek daha da iyi günlere getirmeyi kendimize borç biliyoruz. İnşallah bugünkü dikmiş olduğumuz fidanlarla beraber devletimiz ve milletimiz de yeşerip büyümeye devam edecek."

Kaynak: AA