Karma Resim Sergisi Açıldı

Turizm Haftası sebebiyle Sinop Arkeoloji Müzesinde “Karma Resim Sergisi” açıldı.

Karma Resim Sergisi Açıldı
Sergide Gerze Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü hocası Gökhan Ceylan’ın eserleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile il Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içinde düzenlenen "Mekik Dokuma ve İğne Oyası Takı Kursu" kursiyerlerinin ürünleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle açılan 3 Boyutlu Kağıt Rölyef Resim Kursu eserleri yer aldı.

Turizm Haftası sebebiyle düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması’nda Boyabat Türk Telekom Fen Lisesinden Ayşe Şener birinci olurken, aynı okuldan Serkan Güdükoğlu ikinci ve Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinden Elif Saatçi ise üçüncü oldu. İlkokullar Arası Resim Yarışması’nda İstiklal İlkokulu’ndan Özüm Sıla Arıcı birinci olurken, Türkeli Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Oğuzhan Bera Köksal ikinciliği elde etti. İstiklal İlkokulu öğrencisi Yağmur Kırbıyık da üçüncü oldu.

Sinop Arkeoloji Müzesinde yapılan Karma Resim Sergisi’nin açılışına Sinop Valisi Hasan İpek, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şengül Kanal, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: İHA