Karabük Valisi Çeber'den Köy Ziyareti

Karabük Valisi Kemal Çeber, köy toplantıları kapsamında Kadı köyünü ziyaret etti.

Kadı köyü Merkez Mahallesi köy konağında konuşan Çeber, vatandaşların arasında olmaktan mutlu ve keyifli olduğunu söyledi.

Kendisi dahil bütün müdürlerin halka hizmet için maaş aldığını ifade eden Çeber, şöyle konuştu:

"Devletin imkanlarını kullanıyoruz. Meslekte 25 yılımı geride bıraktım, mesleğe ilk girdiğim yıllarda yaptığım köy ziyaretlerimi düşünüyorum arada dağlar kadar fark var. O zamanlar insanlar bizlerden köy çeşmelerinin evlere şebekeli su haline getirilmesini arzu ederlerdi. Köye telefon çekilmesini, stabilize yol olabilir mi acaba diye isteklerde bulunuyorlardı. Allah devletimize zeval vermesin, nereden nerelere geldik. Köy yolumuz stabilize olur mu taleplerinin yerine artık cep telefonumuz çekmiyor, meydanda bir çocuk parkımız yok gibi klasiğin çok ilerisinde talepler gelmeye başladı. Muhtar köy konağını yeni yaptığınızı ifade etti, el birliği ile tertemiz, pırıl pırıl bina yapmışsınız. Biz böyle oturacak binada bulamazdık, o günlerden bugünlere geldik."

Çeber'e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, İl Genel Meclis üyeleri, TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Kaynak: AA