Fatih Portakal'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki

Ehmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'dan yana oy kullanacağının sinyalini verdi. Bu açıklamadan rahatsız olan Fatih Portakal, "Nasıl bir anlayış bu?" diyerek tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki
2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP'nin ortak adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı girdiği yarışı kaybeden İhsanoğlu daha sonra MHP'den gelen teklifi kabul ederek, “MHP İstanbul Milletvekili” olarak yoluna devam etmişti.

Ekmeleddin İhsanoğlu, 24 Haziran'daki seçimlerde, 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi olan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana oy kullanacağının sinyalini verdi.

İhsanoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra bu konularda konuşmama kararı almış idim. Partiye davet edildim. Partiye katıldım, partinin milletvekili olarak parti disiplinine uymaktayım. O bakımdan, burada parti hangi tercihi yapıyorsa, ona ben de katılıyorum.” açıklamasını yaptı.

Bu açıklama FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal'ı rahatsız etti.

Twitter hesabından muhalefete 'Partiler adaylarınızı duymak istiyoruz bir an evvel' diye seslenen Portakal, 'Bu arada hakkında söylenmedik söz kalmayan Ekmeleddin İhsanoğlu Erdoğan'a oy vereceğini açıkladı. Nasıl bir anlayış bu? Siyaset bu!' dedi.
Fatih Portakal'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki