Çekiliş Coşkusu Meysu Outlet'te

Meysu Outlet Alışveriş Merkezi’nden alışveriş yapanlar kazanmaya devam ediyor, Murat Özdeniz sunumu ve Ahmet Şimşirgil söyleşi ve imza günü ile Fıat Egea ve 15 adet Gülsan Hediye Paketi sahiplerini buluyor.

Çekiliş Coşkusu Meysu Outlet'te
30 Aralık - 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çekiliş kampanyasında Fiat Egea talihlisi 23 Nisan 2018 Pazartesi Günü Murat Özdeniz sunumu ile belirlenecek. Meysu Outlet ziyaretçilerinin heyecanlı dakikalar yaşayacağı büyük çekiliş, noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda 23.04.2018 tarihinde Meysu Outlet 1. Katta, saat 15.00’da halka açık şekilde yapılacak olup çekiliş sonrasında ünlü Profesör Ahmet Şimşirgil söyleşi ve imza günü etkinliği ile sevenleriyle buluşacak.

Ayrıca 21-22 Nisan tarihleri arasında 14:00-17:00 saatleri arasında Meysu Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan Sanal Gerçeklik Oyunu, Atölye Çalışmaları ve Sürpriz Hediyeler minik ziyaretçilerimizi bekliyor.

Yönetim ve Kiralaması JLL tarafından yapılan, Gülsan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş yatırımı olan Meysu Outlet Alışveriş Merkezi yeni açılan mağazaları ile, gerçekleştirdiği etkinliklerle Kayseri’ye hizmet etmeye devam ediyor.

Meysu Outlet AVM Müdürü Adnan Arıkan “Müşterilerinin kampanyaya gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek kampanyaya katılan tüm müşterilerimize teşekkür eder ve bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtmek isterim’’ dedi.

Kaynak: İHA