Başkan Yaralı Esnaflara Hizmetlerini Anlattı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçede ziyaret ettiği esnafların talep ve önerilerini dinledi, Belediyenin yatırım ve hizmetlerini anlattı.

Başkan Yaralı Esnaflara Hizmetlerini Anlattı
Başkan Yaralı, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ile birlikte Saruhan mahallesi Eşref Ozan Sokaktaki esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Esnaflarla çay içerek sohbet eden Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak hakkın rızası ile halkın memnuniyetini kazanmak için gayretle çalıştıklarını dile getirdi.

Gerek ilçe merkezi, gerekse mahallelerde büyük hizmetlere imza attıklarını dile getiren Yaralı: "Şu ana kadar 11 mahallemizde gençlerimiz için halı sahalar yaptık. 6 mahallemizde Düğün salonları, meydan düzenlemeleri, sosyal tesisler inşa ettik. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Okul ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maliyeti 5 milyon lirayı bulan Yüksekokul binamızın inşaatını biz yaptırıyoruz. Bir yanda kendi ürettiğimiz projeleri hayata geçiriyor, diğer yanda vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçları yerine getiriyoruz. Kısa zamanda büyük işler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz."
Kaynak: İHA