AK Parti İzmir İl Kongresi'nin İptal Edileceği İddiaları

AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül: 'Programımızda herhangi bir değişiklik yok' '100 bin kişilik miting havasında bir toplantıyla belki de seçimin startını İzmir’den vereceğiz'.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 28 Nisan'da yapılacağı ilan edilen İzmir il kongresinin iptal edilmeyeceğini belirterek, "100 bin kişilik miting havasında bir toplantıyla belki de seçimin startını İzmir’den vereceğiz." ifadesini kullandı.

Şengül, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran'da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili erken genel seçimi dolayısıyla AK Parti İzmir İl Kongresinin iptal edileceğine yönelik bazı basın organlarında yer alan değerlendirmelere ilişkin açıklama yaptı.

Kongrenin iptal edilmesinin söz konusu olmadığını ifade eden Şengül, şunları kaydetti:

"Kongre hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Programımızda herhangi bir değişiklik yok. Allah'ın izniyle 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te 100 bin kişilik miting havasında geçecek bir toplantıyla kongremizi gerçekleştireceğiz, belki de seçimin startını İzmir’den vereceğiz."

Şengül, AK Parti teşkilatlarının her daim sahada ve seçime hazır olduğunu da dile getirerek, tüm İzmirlileri 28 Nisan Cumartesi günü kongrenin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu'na davet etti.
Kaynak: AA