Melikgazi'de Muhtarlar Hizmet İçin Toplandı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe sınırları içerisinde yer alan mahalle muhtarı ile her zaman iç içe ve birlikte istişare içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Melikgazi'de Muhtarlar Hizmet İçin Toplandı
Mahalle muhtarlarının mahallenin sesi ve kulağı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye ile muhtarların işbirliği ve dayanışma içinde çalışmanın mahalleliye hizmet olarak yansıdığını belirtti.

Belediye olarak geri dönüşüm de örnek ve referans gösterildiklerini bunda mahalle muhtarlarının büyük katkısı olduğunu kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Mahalle muhtarını bir araya getirerek hem iş görüşmesi yaptık hem de birçok konu hakkında bilgilendirdik. Muhtarlarımız belediyemizden isteklerini yazılı olarak bildirmelerini istedik. Muhtarlarımız şimdi kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, kapalı semt pazaryerleri ve doğa temalı parklar istemektedirler. Melikgazi Belediyesinin yatırım ve hizmetleri sonucu ilçenin fiziki yapısı değiştiği gibi, bireylerin sosyal ve yaşam tarzlarında değişmiştir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; ‘Nereden nereye’. Hizmet çıtası yüksek olan bir belediye de muhtarlar toplantısı daha nezih ve yapıcı olmaktadır. Bu toplantı da muhtarlarımızı Fuaye ve Sergi Salonumuzu gezdirdik.”

Melikgazi Belediye Daire Müdürlerinin katıldığını toplantı da Başkan Memduh Büyükkılıç, toplantı öncesi muhtarlara belediye yemekhanesinde öğle yemeği ikramında bulundu.
Kaynak: İHA