Kreşlerde 23 Nisan Kutlaması Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim verdiği Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Oyun Odaları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

Kreşlerde 23 Nisan Kutlaması Başladı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bünyesinde 3-6 yaş çocukların yararlandığı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Oyun Odaları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

23 Nisan kutlamaları ilk olarak Bağcılar Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleşti. Kutlamanın yapıldığı salon Türk bayrakları ve balonlar süslendi. Çocuklar, eğitim dönemi boyunca öğrendikleri drama, dans ve şarkıları sahneleme şansı buldu. Kutlama sonunda çocuklar, aileleri ve eğitmenleriyle birlikte sahnede müzik eşliğinde doyasıya dans ederek eğlendi. Bağcılar Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki, çocukların 23 Nisan heyecanına ebeveynleri de ortak oldu. Aileler çocukların sahne performanslarına alkışlarla eşlik etti.

23 Nisan kutlamaları devam edecek

İlk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasını Bağcılar Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde kutlayarak gerçekleştiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’ı Perşembe günü Ben u Sen, Yeniköy ve İskanevleri Sosyal Konutları’nda yer alan Oyun Odaları’nda Cuma günü ise 450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde yapacağı etkinlikle kutlayacak.
Kaynak: İHA