Kreş Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren özel bir kreşin 60 öğrencisi, Kızılay Edremit Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları kağıttan çiçekleri huzurevi sakinlerine verdi.

Ziyarette konuşan kreş müdürü İsmail Akçay, yaşlıların sadece yaşlılar gününde hatırlanmaması gerektiğini söyledi.

Bundan dolayı çocukları yaşlılarla buluşturduklarını ifade eden Akçay, "Onlara kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri hediye ettiler. Ailelerden de gıda malzemesi hediyesi oldu. Bu etkinliği düzenlediğimiz için çok mutluyuz." dedi.

Huzurevi sakinlerinden Nurten Seçen de huzurevinde mutlu olduklarını, ziyaretçiler geldiğinde sevinçlerinin arttığını belirtti.

Cemre Karabulut da "Bize hediyelerle gelmişler ama elleri boşta gelseler de başımızın üstünde yerleri var. Bir sevgi veriyorlar bize." diye konuştu.

Salih Balkan ise öğrencilerin huzurevinin ne olduğunu, burada nasıl bir hayat yaşandığını öğrenmesi gerektiğini düşündüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Gelen ziyaretçilere çok teşekkür ederim. Gelecekte onlar da belki buralara gelebilirler. Onun için huzurevlerine çok önem ve özen göstermelerini istiyorum. Bize hediyelerle gelmişler. Çok teşekkür ediyorum bütün talebelere. Onları çok seviyorum. Çok mutlu oldum."

Kaynak: AA