Kepez'de Futbol Şöleni Başladı

Kepez’in Yıldızları Futbol Turnuvası, 44 okuldan 5 bin öğrencinin katılımıyla başladı.

Kepez'de Futbol Şöleni Başladı
Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi ile 2 dalda ödül alan Kepez Belediyesi, şimdide gençleri sporla buluşturan Kepez’in Yıldızları Futbol Turnuvası’nı düzenledi.

Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında düzenlenen Kepez’in Yıldızları Futbol Turnuvası’nda, 5 bine yakın öğrenci 638 maç deneyimi yaşayacak. Hasan Doğan Stadı’nda 19 Nisan’a kadar devam edecek olan turnuvanın açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Şifa Çiçek, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Doğan, birim müdürleri antrenörler öğrenciler öğrenci velileri katıldı.



Yetenekler Kepez’de buluştu

Kepez’in Yıldızları Futbol Turnuvası’nın açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu spor projesinin aynı zamanda Kepez için bir sosyal sorumluluk çalışması olduğuna dikkat çekti. Çocukları sokağın kötü alışkanlıklarından uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Tütüncü, “Gazetelerin 3. sayfa haberlerindeki uyuşturucu bağımlılığına dayalı olarak ailelerin yaşamış olduğu trajik hadiseler, hepimizin yüreğini yakıyor. Trajik hadiselerin içerisinde de bizim çocukları o uyuşturucu illetine bulaştırmamak için, çocukların içerisindeki enerjiyi boşaltmamız gerekiyor. Spor, çocukların içerisindeki bu sevgiyle birlikte çok iyi bir alan. Bu alanı en iyi şekilde değerlendirip, çocuklara güzel bir ortam sunduk. Futbol şölenimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Kepez spor ilçesi oldu

Gençleri sporun kardeşlik iklimiyle tanıştırdıklarını belirten Başkan Tütüncü, bu çerçevede çok önemli bir çalışma üstlendiklerini söyledi.

Etkinliğin bahar havası içerisinde şenliğe dönüşmüş halini gördüklerini belirten Tütüncü, “Çocuklar çok mutlu, biz de çok mutluyuz” dedi.

Protokolün temsili açılış vuruşu yapmasıyla start alan şölende, çocuklar meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmak için mücadele etti. Antrenörler tarafından yetenekleri tespit edilmiş Kepez’deki 44 okuldan 5-6 ve 7’inci sınıf öğrencilerinin müsabaka deneyimi yaşadığı şölenin açılışında, mini bir konser verildi, renkli palyaçolar eşliğinde çocukların doyasıya eğlenmesi sağlandı.
Kaynak: İHA