Gemlik Belediyesi Gençlerin Yanında

Gemlik Belediyesi, düzenlediği pikniklerle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin stres atıp enerji depolamalarını sağlıyor.

Gemlik Belediyesi Gençlerin Yanında
Gemlik Belediyesinin ev sahipliğinde her hafta farklı okullardan öğretmen ve öğrencilerinin iştirakiyle gerçekleşen pikniklerin sonuncusuna Özdilek Cevdet Aynur Mayruk İ.H.L. ve Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Hasanağa Kampı’nda organize edilen ve 200’e yakın öğretmen ve öğrencinin ağırlandığı pikniğe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da eşi ile birlikte katıldı.

Refik Yılmaz, “Maksadımız, gençlerimizin eğitim faaliyetini yürütürken zaman zaman çeşitli faaliyetlerle Gemlik’in güzel mekânlarında stres atıp hoşça vakit geçirmelerini sağlamak. Yeri geldiğinde spor yapacağız, yeri geldiğinde gezip eğleneceğiz, ama derslerimize çalışmayı da ihmal etmeyeceğiz. Ülkemizin bu gün bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara ve hedeflere ulaşabilmesi ve çağın ötesinde hizmetler sunabilmesi için, inançlı ve azimli gençlere ihtiyacı var. Bunun için çok büyük gayret ve özveri ile çalışmanız gerekiyor” dedi.

Gün boyu heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerin oynadıkları masa tenisi, çuval yarışı, dart, langırt, halat çekme gibi bir çok oyuna Başkan Refik Yılmaz da eşlik etti. Arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçiren öğrenciler, bu tür faaliyetlerin sosyalleşmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirttiler.
Kaynak: İHA