Bafra'da Çok Yönlü Hizmet

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, toplumun her kesimine hizmet ettiklerini söyledi.

Bafra'da Çok Yönlü Hizmet
İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şahin, “Toplumumuzun her kesimi ile birlikte oluyor ve yaptıkları faaliyetlere destek oluyoruz. Sosyal belediyeciliği çeşitlendirdik. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdik. Kısacası tek yönlü değil çok yönlü olarak hizmet etmeye gayret ediyoruz” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra Belediyesi olarak Engelli Koordinasyon Merkezimiz ve Engelli Ulaşım Aracımız hizmete girdi. Engelli Koordinasyon Merkezi, engellilerimiz ile istişareli çalışıyor. Engelli ulaşım aracımız, engellilerimizin hastanelere gitmesi ve sosyal faaliyetlere katılımlarında önemli bir hizmet sunuyor. Bafra Belediyesi olarak çocuklarımızı sokağın zararlı ortamlarından korumak için Belediye Bilgi ve Teknoloji Evini kurduk ve hizmet vermeye başladı.

Kısa adı ‘BAMEK’ olan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımız hizmete girdi, bu kurslarımız da devam ediyor. Cumhuriyet Meydanımızı yeniledik. Baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarımız kapsamında Belediye ve Tekel Caddelerimizi yaptık. Turizm Enformasyon Ofisi ve Yaşlılar Lokalimizin inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Kent Ormanımızda ise çalışmalar devam ediyor.”

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Tiyatro, konferans, seminer, sanat kursları resim sergileri, yöresel yemekler yarışması gibi pek çok alanda faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu faaliyetlerimizi Bafra Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Konservatuvarımız güzel bir şekilde yürütüyor. Çocuk tiyatrosu kurduk. Yapılan tüm faaliyetlere de destek veriyoruz. Sosyal belediyecilikte ise aş evimiz 350 ailemizin evine yemek götürmektedir. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda, yakacak, giyecek; öğrencilerimize ise kırtasiye ve üniforma yardımları yapıyoruz. Sürekli halkımızın içindeyiz. Hemşehrilerimin acılı ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz, paylaşımcı oluyoruz.”
Kaynak: İHA