Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde teknik birim oluşturuldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şirin Esen, yaptığı açıklamada, okulların elektrik ve su arızaları başta olmak üzere diğer bakım ve onarım ihtiyaçlarını gidermek için teknik birimi kurduklarını söyledi.

Kırsal mahallerdeki okulların onarımının bu birim tarafından yapıldığını belirten Esen, "Oluşturduğumuz birimle özellikle köy okullarımızın elektrik ve su arızaları başta olmak üzere diğer bakım ve onarım işlerini daha çabuk giderebilmekteyiz. Uzun zamandır müdürlüğümüzün teknik bir birime ihtiyacı vardı. Geçici görevlendirmeyle müdürlüğümüze görevlendirilen personellerden bir birim oluşturduk. Beklentimiz bu personelleri müdürlüğümüz bünyesine almaktır." dedi.

- Eğirdir Belediyesinden eğitime destek

Isparta'nın Eğirdir Belediyesi tarafından temin edilen Türk bayrakları, Birecik Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gönderildi.

Okul idaresi tarafından bir süre önce sosyal medya üzerinde bayrak ihtiyacı olduğunun duyurulması üzerine Eğirdir Belediyesi çalışma başlattı.

Okul yöneticileriyle iletişime geçen belediye yetkilileri istenen 200 Türk bayrağını gönderdi.

Bayrakları teslim alan Birecik Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Suphi Bozkurt, öğrencilerle okul bahçesinde bayrakla ay yıldızı çizerek kendilerine yardım eden Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür etti.

Kaynak: AA