Kapkaç Mağduru Engelli Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Adana'da tekerlekli sandalyesindeki cep telefonu 'kapkaç' yöntemiyle çalınan yürüme engelli Ayşe Cingöz: 'Çok korktum. Telefonum ulaşım aracım. Ben sürekli dışarıya çıkıyorum. Annemle tek bağım telefon'

Kapkaç Mağduru Engelli Kadın Yaşadıklarını Anlattı
Adana'da tekerlekli sandalyesindeki cep telefonu "kapkaç" yönetemiyle çalınan yürüme engelli 39 yaşındaki Ayşe Cingöz, yaşadığı olayı anlattı.

Dün merkez Seyhan ilçesindeki Mustafa Sarı Altgeçidi'nden geçtiği sırada tekerlekli sandalyesindeki cep telefonu kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından çalınan Cingöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın, bir akrabasının cenazesinden döndüğünü sırada meydana geldiğini ifade etti.

Annesinin telefonla arayarak sürekli kendisini kontrol ettiğini dile getiren Cingöz, "Alt geçitten geçerken arkamdan birinin elini uzattığını fark ettim. Ben çantamı korudum ama telefonumu koruyamadım. Biri aldı kaçtı, döndüm baktım ama sanki kuş oldu gitti. Benim bağırmam üzerine devriye gezen polisler geldi. Durumu aktardım. Gündüz böyle bir şey gelebileceğini düşünmedim. Çok korktum. Telefonum ulaşım aracım. Ben sürekli dışarıya çıkıyorum. Annemle tek bağım telefon." diye konuştu.

Cingöz, böyle bir olayla ilk defa karşılaştığını ve halen olayın şokunu yaşadığını aktararak, şöyle devam etti:

"Korkuyorum ama daha çok özgürlüğümün alınmasından dolayı tedirginim. Benim malımı değil özgürlüğümü aldılar. Ben cam kemik hastasıyım. Benim en ufak bir darbede her yerim kırılabilir. Geri dönüşü yok yani kırılmalarımın. Diyecek bir şeyim yok. İnsanlık yokmuş. Ya da ben iyi insanlarla karşılaştım, kötü insan nedir bilmiyormuşum. Demek ki kötü insan da varmış."

Cingöz, yaşadığı olay nedeniyle çok ağladığını anlatarak zanlının bir an önce yakalanmasını beklediğini söyledi.

Bu arada polis ekipleri de zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak: AA