GÜNCELLEME - Kocaeli'de Trafik Kazası

Tır ile minibüsün karıştığı kazada tır şoförü yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı Minibüste bulunan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi, bazı vali yardımcılarının ve kaymakamların eşleri ile 2 koruma hastaneye kaldırıldı Minibüs şoförü, 1 saat süren çalışmanın ardından ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarıldı(YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ, İSİMLER VE DETAYLAR EKLENDİ).

GÜNCELLEME - Kocaeli'de Trafik Kazası
Anadolu Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşinin de bulunduğu 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ramazan Ceylan yönetimindeki 33 TN 872 plakalı gıda yüklü tırın kupasına, otoyolun sağ şeridinden seyrettiği sırada cep kısmından çıkan plakası ve sürücüsünün kimliği bilinmeyen otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden tır şoförü Ceylan, Mücahit Tunçbilek'in kullandığı 34 LHM 59 plakalı minibüse de çarparak, iki viyadük arasındaki boşluğa düştü.

Ceylan olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı şekilde kontrolünü kaybederek viyadük boşluğunda düşen minibüsteki 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

Bu arada minibüste yaralanan kadınların, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile bazı vali yardımcılarının ve kaymakamların eşleri olduğu öğrenildi.

112 Acil Servis ekipleri, aralarında 2 korumanın da bulunduğu 10 yaralıyı çevredeki hastanelere kaldırdı.

Minibüs sürücüsü ise kaza kırım ekibinin 1 saat süren çalışmasının ardından sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarıldı.

Öte yandan ismi henüz öğrenilemeyen kaymakam eşlerinden birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Ulaşım her iki istikamette kontrollü olarak sağlandığı otoyolda, kaza yapan araçları kaldırma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA