BÜSTKİD Başkanı Derya Kök Açıklaması 'Daha Güzel Bir Büyükçekmece İçin Sözü Olanlar, Toplanıyoruz'

BÜSTKİD, daha güzel bir Büyükçekmece için projesi olan kurum ve kuruluşları 5 Mayıs’ta Güzelce’de bir araya getiriyor.

Büyükçekmece’de 46 sivil toplum kuruluşunun biraraya gelerek kurduğu çatı kuruluş Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği (BÜSTKİD), daha güzel bir Büyükçekmece için projesi olan kurum ve kuruluşları 5 Mayıs’ta Güzelce’de bir araya getiriyor.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Derya Kök, "BÜSTKİD’in misyonu toplumdaki ayrışmayı minimize etmek ve ortak değerlerimiz etrafında buluşturmaktır. Bu çerçevede, yaklaşmakta olan seçimler öncesi daha güzel bir Büyükçekmece için söyleyecek sözü olan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelmek, sorun ve hedeflerimizi paylaşmak, biraz da hoşça vakit geçirmek için amacıyla 5 Mayıs’ta yemekli bir etkinlik düzenledik. İlçe protokolümüzün, siyasi parti temsilcilerimizin, meslek odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımı ile gerçekleşecek etkinlikte karşılıklı eleştiri ve sataşmaya izin verilmeyecek olup tespit edilen sorun ve sorunla ilgili çözüm önerilerinin ifade edilmesi istenecektir. Etkinliğimize henüz BÜSTKİD’e üye olmamış Büyükçekmece’de faaliyet gösteren tüm kuruluşlar katılabilecektir" dedi.

Yapılan açıklamada; moderatörlüğü Sinanoba Mahalle Muhtarı ve BÜSTKİD Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Akkan ile BÜSTKİD Başkan Yardımcısı Gürcan Acun tarafından gerçekleştirilecek etkinlikte BÜSTKİD kurucusu 32 STK temsilcisine plaket verileceği bildirildi.

Kaynak: İHA