Bulanık'ta Yatalak Hastalara Özel Yatak

Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğünce ilçedeki yatalak hastalara yatak dağıtılıyor.

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan, yaptığı açıklamada, her türlü hizmette engelli ve yaşlıları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirtti.

SYDV ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmayla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Uzan, şöyle konuştu:

"Kaymakamlık ve belediye olarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye, akülü engelli araç, hasta yatağı ve benzeri yardımlarda bulunduk. Onlara hizmet etmek bizim en asli görevlerimizdendir. Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine ulaşıp hayatlarını kolaylaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Ekiplerimiz şimdi de tespit ettikleri yatağa bağımlı hastalara özel üretim yatak dağıtıyor. Evlerine giderek yataklarını bizzat seriyor. Bu tür hizmetler bize çok büyük haz veriyor. Onları bir nebze mutlu edebilirsek ne mutlu bize."

SYDV Müdürü Nazire Korkmaz ise vatandaşların yaşam kalitesini arttırabilmek için 7 gün 24 saat çalıştıklarını vurgulayarak, "İlçe sınırlarındaki engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, afetzede, öksüz ve yetim vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz." dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar da yürütülen hizmetlerden dolayı Uzan'a ve SYDV'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA