Rektör Başarılı Sporcularla Kahvaltıda Buluştu

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi’ni ulusal ve uluslararası düzeyde başarıyla temsil etmiş sporcularla, kahvaltıda bir araya geldi.

Rektör Başarılı Sporcularla Kahvaltıda Buluştu
Düzce Üniversitesi yemekhanesinde gerçekleştirilen ve farklı grup halinde 2 gün süren kahvaltıda; Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile birlikte Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, dekan yardımcıları Doç. Dr. Korkmaz Yiğiter ve Yrd. Doç. Dr. Reşat Sadık ile öğretim elemanları yer aldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında kazanılan her başarının Üniversitenin ismini ve imajını güçlendirdiğini belirterek, “Sizlerin ulusal ve uluslararası alanda aldığı her başarı bizlerin cesaretlenmesini sağlıyor, bizleri gururlandırıyor, göğsümüzün kabarmasını sağlıyor. Göstermiş olduğunuz bu başarılardan dolayı ve bizim öğrencimiz olduğunuz için de sizlere gönülden teşekkür ediyorum” diyerek başarılı sporcuları tebrik etti.

Öğrencilerin, öğrenim hayatına ve spor yaşamına ufakta olsa bir katkı sunmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilerin bugüne gelmesinde emek harcayan ailelerine, antrenörlerine, hocalarına ve Spor Bilimleri Fakültesi’nin Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kürşat Karacabey’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA