'Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'

TMOK Fair Play Komisyonu, fair play olgusunu yaygınlaştırmak için bu yıl '1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması' düzenleyecek TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Arıpınar:'Yarışmada dünya üzerinde büyük bir kitleye ulaşacağız. Sadece sporla ilgili değil, hayatın tüm alanlarıyla ilgili fotoğraf olabilir'

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, Bornova Belediyesinin iş birliği ile fair play olgusunu yaygınlaştırmak için bu yıl "1. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması" düzenleyecek.

Ataköy’de bulunan Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, bugüne kadar yapılmamış bir işe imza attıklarını aktararak, "Dünya'da bugüne kadar yapılmamış bir yarışmaya imza atacağız. Bu işe Bornova Belediyesi de gönül verdi. Yarışmada dünya üzerinde büyük bir kitleye ulaşacağız. Sadece sporla ilgili değil, hayatın tüm alanlarıyla ilgili fotoğraf olabilir." şeklinde konuştu.

Başvuruların 1 Mayıs Salı günü başlayacağı ve 30 Kasım Cuma günü sona ereceği açıklandı. Dereceye giren eserler ve sahipleri ise 19 Aralık Çarşamba günü TMOK'un, "www.olimpiyat.org.tr" internet sitesinden açıklanacak.

Yarışmada birinciye 4 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek.

Kaynak: AA