'Cumhurbaşkanına Düşmanlık Yapanlar FETÖ, PKK Ve Türkiye Düşmanlarına Hizmet Etmektedir'

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık yapanların FETÖ, PKK, PYD, YPG ve diğer terör örgütleri ile Türkiye düşmanlarına hizmet ettiğini söyledi.

'Cumhurbaşkanına Düşmanlık Yapanlar FETÖ, PKK Ve Türkiye Düşmanlarına Hizmet Etmektedir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik son günlerde artan saldırılara tepki gösteren Abbas Gündüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmaya çalışanların asıl amacının Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletini yıpratmak ve bu tartışma üzerinden küçük düşürmek olduğunu ancak buna müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Gündüz, "Son günlerde Türkiye’de bir takım çevreler bilinçli bir şekilde Cumhurbaşkanımızı yıpratma çabası içerisindeler. Cumhurbaşkanımızı yıpratmaya çalışanların asıl amacı Cumhurbaşkanımız üzerinden Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini yıpratmak ve küçük düşürmeye çalışmaktır. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak bu gerçeği bildiğimiz için, gecesini gündüzünü ülkemiz için feda eden Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar sahip çıkacak, Cumhurbaşkanımıza karşı yapılacak her türlü haksız girişimin karşısında canımız pahasına duracağız. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için her türlü fedakarlığı yapan, onlara gözü gibi bakan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak biz şehit ailelerinin ve gazilerin şeref ve namus borcudur. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın yalnız olduğunu düşünenler yanılıyorlardır. Şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri ve gazilerimizin uğruna uzuvlarını kaybettikleri, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Cumhurbaşkanımızı yıpratmak kimsenin haddi de hakkı da değildir. İç siyaset malzemesi uğruna bir ülkenin halkının yüzde 51’inin oyunu alan Cumhurbaşkanımızı yıpratmak küçük düşürmeye çalışmak ancak basit insanların başvuracağı bir yöntemdir. Kimsenin kendi siyasi emelleri ve çıkarları için ülke halkının yüzde 51’inin oyunu alan Cumhurbaşkanımızı yıpratmaya hakkı yoktur. Cumhurbaşkanımız siyaset üstü bir kişiliğe sahiptir ve günlük siyasi polemiklere konu edilecek kadar basit bir insan değildir. Siyasi çıkarlarını ülke menfaatleri üzerinde görenler bu ülkede hiçbir zaman kabul görmeyecek ve emellerine hiçbir zaman ulaşmayacaklardır. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak en zor günümüzde yanımızda duran ülkemizi itibar açısından dünyanın sayılı ülkeleri arasına yerleştiren, ülkemize saygınlık kazandıran Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmayı bir vatandaşlık borcu olarak biliyoruz" dedi.



"Cumhurbaşkanı yıprandığında ülke yıpranacaktır"

Cumhurbaşkanını kimsenin yıpratmasına izin vermeyeceklerini kaydeden Gündüz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Biliyoruz ve inanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız yıprandığında ülkemiz yıpranmış olacaktır. Cumhurbaşkanımız yıprandığında ülkemiz ekonomik olarak geriye gidecektir. Biz Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmazsak ülkemiz çok büyük zararlar görecek ve telafisi mümkün olmayan hasarlar oluşacaktır. Siyasetçilerimizin bunu bilmesi ve Türkiye için çok büyük bir şans olan Cumhurbaşkanımızı günlük kısır çekişmelerin içerisine katmamasını bekliyoruz. 15 Temmuz’da dik bir duruş göstererek canı pahasına milletinin yanında yer alan Cumhurbaşkanımıza bu millet canı ve kanı pahasına sahip çıkacak, kurda, kuşa yem etmeyecek, üç beş çakalın insiyatifine bırakmayacaktır. Ülke olarak çok zor günler geçirdiğimiz bugünlerde bize düşen görev ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan ve ülkemiz için çok büyük bir şans olduğunu düşündüğümüz Cumhurbaşkanımıza hep beraber sahip çıkmalıyız. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmadığımız bir ortamda hepimiz kaybetmiş olacağız, Türkiye Cumhuriyeti kaybetmiş olacaktır. Cumhurbaşkanımız sadece ülkemiz için değil bütün dünyadaki mazlum ve mağdurları için çok büyük bir şanstır, dünya mazlumlarının ve mağdurlarının tek umudu halindedir. Bu gerçekler ışığında hepimize düşen görev Cumhurbaşkanımıza yardımcı olmak, onun yürüdüğü bu kutsal yolda yürümek ve hep beraber ülkemize sahip çıkmaktır. Cumhurbaşkanımıza düşmanlık yapanlar terör örgütleri FETÖ, PKK, YPG, PYD ve diğer terör örgütleri ile Türkiye düşmanlarına hizmet etmektedirler. Halkımız bu gerçeği 15 Temmuz ve daha sonrasında net bir şekilde gördü. Bu gerçeği gören halkımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada liderine sahip çıkacak asla şer güçleri sevindirmeyecektir".
Kaynak: İHA