AK Parti'nin 'Şehir Buluşması'

Bolu'da, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan Şehrim 2023 Projesinin ikinci etap çalışması olarak "Şehir Buluşması" etkinliği yapıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sağlık Mahallesi'nde düzenlenen "Şehir Buluşması" toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan bu toplantılara çok önem verdiklerini belirtti.

Bu toplantılar sonunda Türkiye'nin her alanda öncü ve lider olması hedefiyle çıktıkları yolda, kentlerin şehircilik anlamında hak ettikleri mesafeyi almalarını hedeflediklerini dile getiren Doğanay, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar kontrollerimizi halkın sesine kulak vererek, o sesi gerçeğe ve projeye dönüştürerek yaptık. Belki başarımızın arkasındaki en önemli sır budur. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülke genelinde olduğu gibi kısa ve uzun vadede bölgemizi çeşitli yönlerden kalkındırmaya devam ediyoruz. Sizlerle birlikte karşılıklı bilgi alışverişleri ve görüşmelerle bu çalışmaları daha verimli kılmaya hayret ediyoruz."

Doğanay, Türkiye'yi daha da ileriye götürmek için yapılması gereken çalışmalar olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'yi, dünyada söz sahibi bir ülke ve bölgemizi de buna uygun bir gelişme içerisinde yer alacak şekilde bir bilinçle donatmak asli görevimiz. Milletten kopuk bir yapının başarılı olması mümkün değil. Bu nedenle milletle istişare çok önemli. Milletten kopuk olanların hali ortada, yapılan toplantıların başlıca amacı budur."

Toplantıda daha sonra muhtarlar, din görevlileri ve AK Parti mahalle temsilcileri, görüş, öneri ve isteklerini bir forma doldurarak yetkililere iletti.

Aynı toplantının oda, vakıf ve derneklerin temsilcilerinin içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarıyla da yapılacağı bildirildi.

Toplantıya AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile parti teşkilatlarının başkanları da katıldı.

Kaynak: AA