Adana'da Satırla Saldırı İddiası

Oturduğu sitenin yöneticisinin kendisine satırla saldırdığını iddia eden kişi polise başvurdu Saldırı anı sitenin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Adana'da Satırla Saldırı İddiası
Adana'da oturduğu sitenin yöneticisinin kendisine satırla saldırdığını iddia eden kişi polise başvurdu.

Şehit Mahmut Yeşilçam İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Uçar, 10 yaşındaki oğlu B.U. ile 2000 Evler Mahallesi'nde oturduğu siteye girerken yönetici E.E. tarafından saldırıya uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Uçar, şikayetinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırıda başından yaralandığını, çağırdığı 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Sitenin güvenlik görevlisinin olay anında yerinde olmadığını, saldırının planlı olduğunu ileri süren Uçar, "Oğlumla eve çıkmak için siteye girerken yönetici E.E. bir şeyler konuşmak için eliyle işaret yaparak beni durdurdu. Birden arkasına sakladığı palayı çıkartıp bana vurmak istedi. Hemen camı kapatarak kaçtım. Cam o sırada kırıldı. Eğer camı kapatmasaydım şimdi ölmüş olacaktım. Canımı zor kurtardım." dedi.

Uçar, olaydan sonra kaçan şüpheliyle aralarında bir husumet olmadığını savunarak, bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

- Saldırı iddiası güvenlik kamerasında

Öe yandan sitenin güvenlik kameralarına da yansıyan görüntüde, okul müdürünün otomobiliyle siteye giriş yaptığı, şüphelinin de elindeki bir cisimle sürücü bölümüne vurduğu görülüyor. Şüphelinin, aracıyla olay yerinden kaçan Uçar'ın peşinden bir süre koştuğu da görüntüye yansıyor.

Polisin kaçan şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.
Kaynak: AA