Sorgun'da Okullar Arası Bilgi Yarışması

Sorgun ilçesinde "Okullar Yarışıyor Öğrenciler Kaynaşıyor" etkinliği kapsamında ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Doğankent Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışmaya Doğankent Şehit Lokman Erkan İmam Hatip, Bahadın Şehit Ali Akdoğan, Eymir İmam Hatip, Gedikhasanlı Şehit Mustafa Önder İmam Hatip ortaokulları katıldı.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, geleneksel hale getirmeyi düşündükleri yarışmayla, çevre köy ve beldelerde eğitim öğretim gören öğrencilerin tanışıp kaynaşmalarını sağlamanın yanı sıra, okula olan ilgilerini artırmayı da hedeflediklerini ifade etti.

Ekinci, Doğankent Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen yarışmanın çekişmeli ve zevkli geçtiğini vurgulayarak, "Öğrencilerimiz bu yarışmada bir yandan bilgilerini konuşturdu, bir yandan da okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçlerini kazandılar. Yarışmanın finalinde, Doğankent Şehit Lokman Erkan İmam Hatip ortaokulu birinci oldu." dedi.

Yarışma sonunda Doğankent Şehit Lokman Erkan İmam Hatip ortaokuluna birincilik ödülü, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur tarafından verildi.

Kaynak: AA