'Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim'

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla "Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim" sloganıyla etkinlik düzenledi.

SAÜ Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk yönetimi dersi kapsamında obezite konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı.

Ders kapsamında Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla "Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim" sloganıyla Sapanca Uzunkum Park'ta etkinlik düzenleyen öğrenciler, burada Nazmiye-Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu öğrenci ve velileriyle bir araya geldi.

Etkinlikte minik öğrenciler ve ailelerine obezite hakkında bilgi veren ve dengeli beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini anlatan SAÜ'lü gençler, daha sonra hep birlikte piknik yaptı ve bilgi yarışması, çuval yarışı, halat çekme, koşu yarışı gibi aktiviteler düzenlendi.

Etkinlik sonunda yarışmalara katılan tüm öğrencilere kitap hediye edildi.

SAÜ Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Servet Sezgin, yaptığı açıklamada, etkinliğe destek ve katılımları dolayısıyla Sapanca Belediyesi, Nazmiye-Ömer Sözer İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Özaytürk ve okul öğretmenleri ile proje danışmanı Öğretim Görevlisi Serpil Çiğdem ve proje ekibine teşekkür etti.

Kaynak: AA