Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır

AK Parti Tuzla İlçe Kongresi'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin Suriye'ye düzenlediği saldırı hakkında "Katillere verilmiş geciken bir cevaptır" açıklamasını yaptı.

Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır
Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır
Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Bu dava sizler sayesinde bu günlere geldi. Türkiye sizlerin desteği ve sizlerin gayretiyle bugünlere ulaştı. Bu teşkilat tüm Türkiye'nin sorunlarını çözmek için yemin etmiş bir teşkilattır. Değerli kardeşlerim, sizlerle birlikteliğimiz sayesinde ulaştık. Allah bu yol arkadaşlığımızı daim eylesin. AK Parti milletin gücünü ve iradesini devlete taşıyan bir partidir. AK Parti ile devlet ve millet kaynaşması gerçekleşmiştir. Türkiye 16 yıldır milletin gösterdiği yolda kararlılıkla ilerliyor. Tüm iç ve dış saldırılara karşı Türkiye'nin istikrarını korumak AK Parti'nin görevi olmuştur.

'BİZDE SADECE NÖBET DEĞİŞİMİ OLUR'

Başbakan Yıldırım, 'Bizde sadece nöbet değişimi olur, hizmet yarışı kesintisiz devam eder. Bizim siyasetimizde sen ben kavgası olmaz. Memleket sevdalısı Erdoğan ile omuz omuza yürümeyi kendimize şiar edinmişiz.' dedi.

Suriye'deki kimyasal silah saldırısına değinen Yıldırım, 'Suriye'de günahsız insanlar katledildi. Suriye rejimi terörle, silahla 7 yıldır aynı şeyi yapıyor. Kimyasal silah kullandı diye Batı, birden bire masumları hatırlayıverdi. Bu zamana kadar kıllarını kıpırdatmayanların kimyasal silahtan sonra harekete geçmeleri geç kalmış bir harekettir. Yinede alçak katillere verilmiş bir cevaptır. Olumlu bir adım olarak görüyoruz.' dedi.