Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Ve Pansiyon Binası İnşaatı Devam Ediyor

Bilecik’in Gölpazarı ilçesine yapımına başlanan 16 derslik Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve pansiyon binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Ve Pansiyon Binası İnşaatı Devam Ediyor
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik ve beraberindekiler Gölpazarı’nda yapımına devam eden 16 derslik Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve pansiyon binalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ardından Gölpazarı Öğretmenevi’nde ilçenin okul ve kurum müdürleriyle bir tanışma toplantısı gerçekleştiren Erdoğan burada da Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz’den ilçedeki eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Buradan Osmaneli ilçesine geçen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve ilçedeki okul ve kurum müdürleriyle bir toplantı yaptı.

Toplantılarda, ilçelerdeki eğitim yöneticilerle tanışan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, “İlimizde eğitim seviyesinin daha yukarılara çekilebilmesi için il merkezinden en ücra köylerimize kadar tüm eğitim çalışanlarının birlik ve beraberlik halinde ellerinden gelen gayreti göstermeleri gerekiyor. Bunu da Bilecik’te hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Çalışmalarından dolayı ilçe eğitim yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA