Viranşehir Ziraat Odasından Sürü Yönetimi Kursiyerlerine Yemek

Viranşehir ilçesinde Viranşehir Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, sürü yönetimi kursu gören 250 kursiyere yemek verildi.

Viranşehir Ziraat Odasından Sürü Yönetimi Kursiyerlerine Yemek
Viranşehir Ziraat Odası Başkanlığı ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Sürü Yönetimi” kursiyerlerine yemek verildi.

Öğretmen evinde düzenlenen yemeğe, İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Tarım Müdürü Sıraç Yolcu, Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Koyuncu, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz ve kursiyerler katıldı.

Yemekten önce kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, sürü yönetimi kursu ve buna benzer kursların ilçeye katkı sunduğunu söyledi.

Kursun açılmasında büyük katkıları olan Viranşehir Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Çimşit, bu ve buna benzer kursların devam etmesi temennisinde bulundu. İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz ise, kursun açılmasında maddi ve manevi desteklerinden ötürü Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci’ye teşekkür etti. Kursiyerler de, açılan kursta emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA