Milletvekili İshak Gazel Açıklaması Türkiye'nin Kaderi İle AK Parti'nin Kaderi Şu Anda Özdeşleşmiş Vaziyettedir

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hisarcık ilçesinde yaptığı açıklamada, AK Partinin partilerden herhangi bir parti olmadığını ifade etti.

Milletvekili İshak Gazel Açıklaması Türkiye'nin Kaderi İle AK Parti'nin Kaderi Şu Anda Özdeşleşmiş Vaziyettedir
İlçe Teşkilat binasının açılışında Milletvekili İshak Gazel, ”AK Parti, partilerden herhangi bir parti değildir. AK Parti’ye bu gözle bakamayız. AK Parti bizim bin yıldır bu topraklarda yaşayan bu milletin geleceğe dair umudun, inancın adıdır, bir semboldür. Türkiye’nin kaderi ile AK Parti’nin kaderi şu anda özdeşleşmiş vaziyettedir. Biz bu topraklarda ne zaman Osmanlı Devleti döneminde de ve İslam medeniyeti olarak da hakim oldu isek barış, huzur ve adalet hakim oldu. Ne zaman Ortadoğu topraklarında Türkiye’nin etkisi azaldı o zaman Ortadoğu’da bir zulüm baş gösterdi. Bakın Amerika ve Rusya birkaç gündür Ortadoğu, özellikle Suriye konusunda çekişmenin, savaşın fitilini artık yakmak üzereler. Cumhurbaşkanımızın bu konudaki tavrı ne? Amerika ve Rusya liderlerini arayarak bölgede huzur, barış ve adaletin hakim olması için Türkiye olarak ne yapılması gerekiyorsa o yapılıyor. Zeytin Dalı Harekatı’nda da gördük. Türkiye huzur ve güven demektir, Türk Bayrağı huzurun bayrağıdır. Türk bayrağını Afrin’de teröristlerden temizlenen köylere göndere çektiğimizde orada bulunan halk Türk bayrağının altındaki serinliği barışı ve huzuru hissetmektedir. İşte böyle bir konuma geldik. AK Parti de bizim geleceğimize dönük ideallerimizin partisidir” dedi.



Türkiye olarak yeni bir dünya paradigması oluşturuyoruz”

AK Partiye verilen her bir oyun uluslararası emperyalist güçlere ve kendisi dünyaya hakim zanneden güçlere karşı atılmış bir tokat olacağını belirten Gazel, ”Çünkü artık biz Türkiye olarak yeni bir dünya paradigması oluşturuyoruz. Cumhurbaşkanımız bunu ’Dünya 5’ten büyüktür’ diye ifade etti.

Dünya üzerinde bulunan diğer yaşayan insanların da devletlerinde burada oy ve söz hakkı olmasının gerektiğini her ortamda dile getirdi. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Burada şunu söyleyeyim; ’Biz muhakkak bu mücadeleden galip çıkacağız’. Çünkü biz Türkiye olarak hak ve adalet için çalışıyoruz. Afrika ve Ortadoğu’daki mazlumlar için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, belki uyku bile uyumuyor. Her gün bir yerde, her gün yaptığı konuşmalarla gündemi belirlemeye çalışıyor, gündemle alakalı fikirlerini ortaya koyuyor ve her gün bir temel atıyor veya tesis açılışı yapıyor. Türkiye’de yapılan bu hizmetler, icraatlar yetmiyormuş gibi, birde uluslar arası platformda Türkiye’yi en güzel ve en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir gayret sarf ediyor” diye konuştu.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA