Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerinde köprü çalışması nedeniyle her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM-Gebze kavşağında viyadük yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltmasına gidiliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Akseki-Manavgat yolunun 5-9. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması yapılacak. Bu nedenle bugün 09.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kontrollü izin verilecek.

Trabzon-Rize yolunun 12-15. kilometrelerindeki (Yomra-Arsin hattı) üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16 Nisan'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Gerede-Kızılcahamam-Ankara yolunun 25-29. kilometrelerindeki üstyapı ve asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (Kızılcahamam-Gerede) iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Bozburun ayrımı-Marmaris yolunun 0-18. kilometrelerinde amatör bisiklet yarışları yapılacak. Bu nedenle 15 Nisan'da 08.00-12.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA