'Vodafone Altın Kulüp' Yenilendi

'Vodafone Altın Kulüp', yeni dönemde ev kadınlarına özel 'tüketici dostu internet' ve 'bütçe dostu çözümler' sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek.

Vodafone'un yaklaşık 15 milyon ev kadınını dijital geleceğin imkanlarıyla buluşturmayı hedefleyerek sunduğu “Vodafone Altın Kulüp” yenilendi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ev kadınlarına yönelik iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan “Vodafone Altın Kulüp” programını yeni teklif ve avantajlarla zenginleştirdi.

Yaklaşık 15 milyon ev kadınını dijital geleceğin imkanlarıyla buluşturmak amacıyla geliştirilen “Vodafone Altın Kulüp”, yeni dönemde ev kadınlarına özel “tüketici dostu internet” ve “bütçe dostu çözümler” sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek. “Vodafone Altın Kulüp”, ev kadınlarının halinden anlayan özel avantajlarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Türkiye’de 15 milyon gibi yüksek bir nüfusu oluşturan ev kadınlarını geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

Vodafone olarak, bir yıl önce ‘Altın değerindeki kadınlarımızın değeri bilinsin’ diyerek oluşturduğumuz ‘Vodafone Altın Kulüp’ programıyla anne, eş, gelin, iş kadını ve evlat olarak pek çok rol üstlenen ev kadınlarının hayatını mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle kolaylaştırmayı hedefledik. Bugün de ‘Vodafone, ev kadınlarının halinden anlar’ diyerek ‘Vodafone Altın Kulüp’ programımızı yeni teklif ve avantajlarla zenginleştirdik. ‘Vodafone Altın Kulüp’, yeni dönemde ev kadınlarına özel ‘tüketici dostu internet’ ve ‘bütçe dostu çözümler’ sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek. Tüm Vodafone’lu ev kadınlarının katılabileceği ‘Vodafone Altın Kulüp’ ile ev kadınlarına ilgi duydukları alanlarda parayla satın alınamayacak deneyimler sunacağız. Yenilenen ‘Vodafone Altın Kulüp’ ile ev kadınlarının hayatını kolaylaştırmaya ve yükünü hafifletmeye devam edeceğiz.”

- “Vodafone Altın Kulüp” yenilikleri

Verilen bilgiye göre, yenilenen “Vodafone Altın Kulüp”, tüm Vodafone’lu ev kadınlarına açık olacak. “Vodafone Altın Kulüp”e katılan ev kadınları, kullandıkları tarifeden bağımsız olarak “Vodafone Altın Kulüp” avantajlarından yararlanabilecek. “Vodafone Altın Kulüp” üyesi ev kadınlarına günlük, haftalık ve aylık “Cebine Uyan Kart” paketler sunulacak.

Vodafone Altın Kulüp”, bütçe dostu çözümleriyle de ev kadınlarının tercihi olacak. Ev kadınlarının en çok ilgi duyduğu alanlardan yola çıkılarak tasarlanan ve çeşitli marka iş birlikleriyle geliştirilen iletişim dışı faydalarla kadınlara parayla satın alınamayacak pek çok özel deneyim sunulacak. “Vodafone Altın Kulüp” üyeleri, yemek pişirme, aile hayatı, çocuk bakımı, ev dekorasyonu, kişisel bakım ve güzellik gibi konularda kendilerine özel çözümlerden de yararlanacak.

Vodafone Altın Kulüp” üyesi ev kadınları, kendileri için geliştirilen özel iletişim fırsatlarından da yararlanabilecek. Buna göre, “Altın Kolay Paket” ile 1 GB mobil internet, 500 dakika konuşma ve 100 SMS’in yanı sıra 12.00-16.00 saatleri arası Vodafone’lularla ücretsiz konuşma imkanı, “Altın İletişim Paketi” ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız WhatsApp ve Messenger, “Altın Sosyal Paket” ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız Facebook, Instagram ve Twitter, “Günübirlik Paket” ile de 250 MB mobil internet ve 100 dakika konuşma sunulacak.

Vodafone Altın Kulüp” üyesi kadınlara, hem kendileri hem de ailelerinin tercih ettiği marka ve mağazalarda yıl boyunca özel indirim ve avantajların yanı sıra kadın ve çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkanı da sağlanacak. Bu kapsamda, Madame Coco’da 100 TL’lik alışverişe 25 TL indirim, Watsons.com’da 50 TL’lik alışverişe 20 TL indirim, Koton.com.tr’de 100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim ve Flormar.com.tr’de 50 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 20 indirim sunulacak.

Kullandıkları tarifeden bağımsız olarak “Vodafone Altın Kulüp”e ücretsiz üye olmak isteyen ev kadınlarının ALTIN KULUP yazıp 7000’a SMS göndermesi yeterli oluyor. “Vodafone Altın Kulüp”e 19 Nisan’a kadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internet hediye edilecek.

Kaynak: AA